54events organiseert Renovatie 2018 • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

54events organiseert Renovatie 2018


Het beursconcept Renovatie & Transformatie dat sinds 2009 door Jaarbeurs Utrecht alternerend in Utrecht en in de Brabanthallen in Den Bosch wordt georganiseerd, is overgenomen door 54events.

54events is organisator van onder andere de beurzen Ecomobiel en Vakbeurs Energie. Onder de titel ‘Renovatie 2018’ wordt de renovatiebeurs door hen volgend jaar van 23 tot en met 25 mei gehouden in de Brabanthallen te Den Bosch. Er komt een nieuw beursconcept voor dit event.

Primair richt Renovatie 2018 zich daarbij op de aannemer en de installateur. Daarnaast zijn ook VVE’s, corporaties en andere stakeholders mogelijke doelgroepen. Wendy van de Geijn van 54events ligt toe: “Aan ambities van vastgoedeigenaren en ook aan projectfinanciering zal het de komende jaren niet schorten. De spil in het realiseren van de ambities zijn echter de aannemer en de installateur. Onderlinge samenwerking en kennis en inzet van innovatieve renovatieconcepten worden steeds belangrijker. Mede gezien het groeiende tekort aan geschoolde medewerkers is kennis van de nieuwste technieken en materialen om efficiënt te kunnen renoveren belangrijker dan ooit. Met deze beurs bieden wij bezoekers een effectieve manier om in een halve dag weer helemaal bij te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Renovatie Waalbrug miljoenen duurder door chroom-6

Gezocht: bedrijf dat particuliere woningen innovatief renoveert

Organisatie SGA-beurs denkt aan timeslots en verruimde opening

SchildersVAKTV | Schilderspret in Druten

SchildersVAKTV: Luxeproject en tips voor decoratieschilders


Naar archief >