Ga naar hoofdinhoud

3M leidt foliespecialisten Verhoef op


3M Nederland introduceert een duurzaam alternatief voor onderhoudsschilderwerk aan aluminium en kunststof kozijnen: de folie 3M Window Frame Film. Verhoef Schilders en Glas gaat er als een van de eerste bedrijven mee aan de slag. 3M Nederland introduceert een duurzaam alternatief voor onderhoudsschilderwerk aan aluminium en kunststof kozijnen: de folie 3M Window Frame Film. Verhoef Schilders en Glas gaat er als een van de eerste bedrijven mee aan de slag.

Het product is in eerste instantie ontwikkeld voor de Nederlandse markt, maar het zal al gauw zijn weg vinden naar de rest van Europa, meent 3M. Verhoef (heeft zes vestigingen, met het hoofdkantoor in Veldhoven) is in Nederland een van de eerste schildersbedrijven die de folie gaat toepassen. Op dit moment worden foliespecialisten binnen het bedrijf door 3M opgeleid.

Voor aluminium en kunststof kozijnen biedt Window Frame Film een groot aantal voordelen ten opzichte van schilderwerk, stelt 3M. Er worden geen milieubelastende materialen toegepast en de omgeving ondervindt geen hinder van schuren en vervelende geuren. Moeten er bij schilderwerk al gauw twee tot drie verflagen worden toegepast, met het plakken van de folie is de klus in één keer geklaard, aldus 3M. Dat scheelt veel manuren.

Ook later, want in tegenstelling tot schilderwerk dat om de vijf à zes jaar een onderhoudsbeurt vraagt, behoudt de folie makkelijk tien tot vijftien jaar zijn uitstraling; 3M biedt een garantie van tien jaar. Window Frame Film is niet te onderscheiden van traditioneel schilderwerk. Een belangrijk voordeel is dat de folie met een föhn makkelijk kan worden verwijderd, waarna er een andere kleur kan worden aangebracht. Ideaal wanneer bijvoorbeeld een kantoorpand van huurder of eigenaar verandert. De folie kan in 22 standaard kleuren worden geleverd, maar in principe is iedere kleurstelling mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Havisten stromen vaker door naar het mbo

Gigantische kinderboekenkast op Haagse muur

Campagne tegen kwast spoelen onder de kraan

West knapt zuidelijk seinwezen op

Lage-inkomensvoordeel voor werkgevers vervalt


Naar archief >