Ga naar hoofdinhoud

Veilig onderweg van bouwplaats naar bouwplaats


Als schilder ben je vaak onderweg van bouwplaats naar bouwplaats. Het gebruik van een stevige telefoonhouder en andere telefoon- of tablet accessoires kan de veiligheid en efficiëntie onderweg vergroten.

Een stevige telefoonhouder op ooghoogte helpt afleiding te voorkomen en gemakkelijker te navigeren. Ongewenste meldingen kunnen ook gemakkelijker worden uitgeschakeld. Als alternatief voor schilders die hun telefoon niet op het dashboard of raam willen plakken, is er een universele telefoonhouder. Deze past in de bekerhouder.

Een tablet-autohouder kan handig zijn voor schilders die onderweg meer informatie moeten aflezen of een tablet gebruiken om opdrachten aftekenen. De arm van de tablet-autohouder is verstelbaar, om de tablet in de gewenste kijkhoek af te stellen.

Overige handige telefoonaccessoires

Naast universele telefoonhouders zijn er nog andere accessoires die handig kunnen zijn voor schilders. Een stevige iPhone 15 Pro hoes beschermt de telefoon tegen beschadigingen. Een tempered glass screenprotector maakt het beeldscherm beter bestand tegen vallen. Voor schilders met een iPhone is de Buddi Carplay adapter handig om draadloos Apple Carplay te gebruiken in de werkbus.

Naast de al genoemde accessoires zijn er nog een aantal andere accessoires die voor schilders nuttig kunnen zijn. Een autolader zorgt ervoor dat de telefoon tijdens de rit kan worden opgeladen. Dat is handig als de schilder de telefoon regelmatig gebruikt voor navigatie of andere taken.

In het algemeen kunnen telefoonhouders en andere telefoonaccessoires een essentiële rol spelen bij het vergroten van de veiligheid en efficiëntie van schilders en andere medewerkers op de bouw.


Cibap-studenten decoreren muur in Meppel

Hooghoed nieuwe voorzitter Vakgroep Glas

Vijfde Kwastendag trekt ruim dertig geïnteresseerden

Tweede mbo-opleiding Glaszetter met elf deelnemers

Flinke bonus levert (nog) geen nieuw personeel op


Naar archief >