De Nationale SchildersVakprijs 2023

Wat is de Nationale SchildersVakprijs?

Met deze prijs willen wij het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden, zoals opdrachtgevers, verder promoten. Dit doen wij door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk.

De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, SchildersVAK.nl en SchildersVAKTV.

Nationale SchildersVakprijs: 6 prijzen

Er worden jaarlijks 6 prijzen uitgereikt bij de Nationale SchildersVakprijs:

  1. De Juryprijs  (‘de Overallprijs’)
  2. De Publieksprijs
  3. Winnaar categorie Onderhoudsschilderwerk
  4. Winnaar categorie Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk
  5. Winnaar categorie Decoratie- & Restauratieschilderwerk
  6. Winnaar Klanttevredenheidspluim

Jurering

De Juryprijs en de drie winnaars van de categorieprijzen worden toegekend door een vakkundige jury, afkomstig uit verschillende disciplines van het schildersvak. De Publieksprijs wordt toegekend aan het genomineerde project dat tijdens de stemperiode in november het meest aantal stemmen behaalt. De Klanttevredenheidspluim wordt toegekend door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau USP Marketing Consultancy.

Procedure Nationale SchildersVakprijs 2023

U schrijft uw project uiterlijk in voor 1 september 2023 via het digitale inschrijfformulier. Daarbij voegt u een aantal duidelijke foto’s van het project. De vakjury moet door uw omschrijving en foto’s een eerste indruk krijgen. Realiseer u dat dit de enige informatie is op basis waarvan de vakjury een eerste voorselectie maakt. Iemand die nòch uw bedrijf, nòch uw project ooit heeft gezien, moet kunnen begrijpen waar het om draait, welke werkzaamheden u hebt uitgevoerd en wat er bijzonder aan is.

Per categorie kan een bedrijf maximaal één project inzenden. 

Voorgeselecteerde projecten worden t.z.t. bekendgemaakt op www.schildersvakprijs.nl. Alle voorgeselecteerde inzendingen maken kans op de Klanttevredenheidspluim. Marktonderzoeksbureau USP Marketing Consultancy stuurt een enquête naar de opdrachtgevers en weegt de antwoorden. Door de Voorselectie komen, is natuurlijk op zich al een eer, maar de kans op de pluim maakt het voorgeselecteerd zijn natuurlijk nóg spannender!

Begin november 2023 worden de 9 genomineerde projecten in de drie categorieën bekendgemaakt die meedingen naar te verdelen Vakprijzen van de jury en de Publieksprijs. Eind november 2023 worden alle winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst (plaats en datum volgen later).

Genomineerd voor de Nationale SchildersVakprijs 2023?

De vakjury van de Nationale SchildersVakprijs editie 2022 op locatie bij een van de genomineerde projecten (Villa Vreeburg in Bussum), waarmee Bolhaar Vastgoedzorg uit Amsterdam vorig jaar uiteindelijk won in de categorie Onderhoudsschilderwerk.

Is uw project genomineerd, dan wordt u 2023 bezocht door een cameraploeg die u en het project zo goed mogelijk in beeld zal brengen. Het filmpje wordt vertoond op deze website: het publiek mag op uw project stemmen. Alle genomineerde projecten worden ook bezocht door de vakjury. USP Marketing Consultancy benadert uw opdrachtgever, telefonisch of per e-mail, om zijn/haar mening te geven. Tijdens de feestelijke bijeenkomst eind november 2023, worden de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt.

Klik hier voor het uitgebreide reglement van de NSVP 2023.

Beloning

De prijs zelf bestaat uit een glazen kunstobject en een oorkonde. Winnaars verkrijgen het recht om het logo met jaar- en categorieaanduiding onbeperkt te gebruiken op bedrijfsmiddelen en documenten.

Media-aandacht

Gedurende de nominatieperiode en rond de prijsuitreiking zullen SchildersVAK.nl, Eisma’s Schildersblad, SchildersVakkrant en SchildersVAKTV ruim aandacht aan de genomineerden besteden. Zowel rond de start van de prijs, rond het bekend worden van de genomineerden en bij de uitreiking van de prijs verzorgen de marketeers van Eisma Bouwmedia een uitgebreid mediaoffensief. De ervaringen in het verleden leren dat plaatselijke en regionale media (huis-aan-huisbladen, regionale kranten, radio, televisie) graag op deze prijs inspelen. De gratis publiciteit voor uw bedrijf is dan ook groot.

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid