De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Inschrijving project(en) voor de Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Deadline 1 september 2023!

Het belonen en promoten van kwaliteitsschilderwerk in de schilders- en onderhoudsbranche. Dat is het doel van de Nationale SchildersVakprijs. Ook deze editie kan weer worden deelgenomen in drie categorieën:

  • Onderhoudsschilderwerk
  • Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk
  • Restauratie- & Decoratieschilderwerk

Stuur uw mooiste project (gerealiseerd na 1 september 2022) in en doe mee!

De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt elk jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van: SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, SchildersVak.nl en SchildersVAKTV.

Organisatie


 


Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid