De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Dit zijn de winnaars van de Nationale SchildersVakprijs 2023 – met livestream

 

Alle winnaars van de Nationale SchildersVakprijs 2023 bij elkaar. V.l.n.r. staand: Thomas Haseke (Thomas Schilderen en Behangen), Richard van Mierlo en Ronnie van Weelden (Schildersbedrijf De Jongh Waardenburg), Debbie Poll (Wolters & Ovink Restauratie-Decoratie); zittend: Coenraad Bot (Coenraad Bot Vakschilder), Jur Broeders en Eyoub Abdu (De Vakbroeders). Foto: Koos Groenewold

Donderdag 30 november 2023 was de uitreiking van de Nationale SchildersVakprijs in de Eusebiuskerkin in Arnhem

Uitreiking Nationale SchildersVakprijs 2023!

Bekijk hier de livestream terug van de uitreiking van de Nationale SchildersVakprijs 2023 in de Eusebiuskerkin in Arnhem.

De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt elk jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van: SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, SchildersVak.nl en SchildersVAKTV.

Organisatie


 


Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid