De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Genomineerde projecten Nationale SchilderVakprijs 2021

Dit zijn de negen genomineerde projecten voor de Nationale SchildersVakprijs 2021! Op 30 november is de prijsuitreiking. Dan worden door de vakjury de (categorie)winnaars gehuldigd en de winnaar van Klanttevredenheidspluim bekendgemaakt in Musis Arnhem. Dit is voor de thuisblijvers en overige belangstellenden ook online te volgen. U kunt niet meer stemmen, maar hieronder nog wel de schitterende filmpjes bekijken van de negen genomineerde projecten.


Categorie Decoratie- & Restauratieschilderwerk

 


Categorie Onderhoudsschilderwerk

 


Categorie Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk

 


Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid