Weet je het al? • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Weet je het al?


We spreken al bijna van november, en die SGA Vakdagen zitten er nog tussen, maar 12 november moet je toch echt hebben laten weten welk schilderproject je het beste van dit jaar vindt.

Journalistiek bedrijven is herhalen en nooit ervan opkijken als mensen blijken nog nooit je verhalen gelezen te hebben. Dus. Er is een Nationale SchildersVakprijs. Die bestaat al een jaar of dertien. Er worden prijzen uitgedeeld door een vakjury en door een onderzoeksbureau met veel verstand van klanttevredenheid.

En dan is er verder een prijs, naar mijn idee eigenlijk een van de belangrijkste (al lopen de meningen daarover uiteen) die door het publiek wordt uitgedeeld. De meeste stemmen gelden. Democratisch. Door jou dus, jouw stem kan verschil maken.

De projecten zijn te vinden op www.schildersvakprijs.nl. Bekijk ze alle negen eens rustig. Ik weet niet of het de allermooiste, allerbeste projecten zijn die in het afgelopen jaar zijn gerealiseerd. Het zijn wel de mooiste en de beste die zijn ingezonden en die de jury heeft genomineerd. Geeft toe: gave filmpjes, trotse schilders, mooi werk.

Het kan zijn dat je, als je ze alle negen gezien hebt, niet kunt kiezen. Dat kan juist heel goed, ik maak de dilemma’s ieder jaar weer mee bij de jury. Dat kunnen lange gesprekken zijn. Hele lange gesprekken. Het leukste is wel als je uiteindelijk toch kiest. Al was het maar omdat je je dan extra lekker boos kunt maken als toch iemand anders blijkt te winnen.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilderswereld in coronatijd: Vlog 3 en 4

OnderhoudNL wijst op hiaten in NOW-regeling

AkzoNobel neemt Afrikaanse verffabriek over

Schilderswereld en corona, vlog 2

SchildersVAKTV: Luxeproject en tips voor decoratieschilders


Naar archief >