Ga naar hoofdinhoud

Waar is dat feestje?


Nou... eind november, in een prachtige en prachtig geschilderde schouwburg. Met eten en drinken, spanning en ontlading. En jij kan er bij zijn. Moet je wel even inzenden voor de Nationale SchildersVakprijs.

Dat kreeg ik dus echt per mail binnen, iemand met een mooi project die meldde dat hij er ‘dit jaar niet aan toe is gekomen’ om in te zenden. En dat dus op woensdagmorgen terwijl je tot en met morgen, donderdag 1 september 24:00 uur nog kan inzenden. En dat inzenden kost je dus echt niet meer dan, pak hem beet, een half uurtje. Korter kan ook, maar als je serieus wil meedoen moet je die tijd wel pakken.

Hoe moeilijk is het?

Je gaat naar schildersvakprijs.nl, klikt op ‘Direct inschrijven’ en je kan beginnen: naw-gegevens van jezelf en van het project, een korte omschrijving zodat we meteen zien wat het voor werk is, een wat langere beschrijving waarin je vooral goed kunt aangeven wat je allemaal gedaan hebt (we zien -als het goed is- niet aan de foto’s wat je allemaal met de ondergrond hebt uitgehaald). Materiaallijsten kun je via uitrolmenuutjes toevoegen als je wil, hoeft niet. Wel graag even heel duidelijk opschrijven waarom dit volgens jou een goed schilderproject is. Dan laad je een aantal foto’s op en verzenden maar.

Ben je niet trots dan?

Waarom je mee zou doen? Heb je even? Maar het belangrijkste is wel dat je als je trots bent op je werk dat je dat dan ook wil delen. Zeker met vakbroeders. Zodat we samen kunnen genieten van het vakwerk dat we met zijn allen elke dag leveren, wat je weerspiegelt ziet in jouw project.

Wil je geen feestje?

Enne… niet iedereen beseft dat, maar komt je project in de zogenaamde Voorselectie, dan doet het mee voor de Klanttevredheidsprijs, ook als het uiteindelijk niet genomineerd wordt. En dat betekent ook dat je uitgenodigd wordt om het feest mee te maken van de uitreiking. In een mooie zaal vol met medeschilders en branchegenoten, met lekker eten en drinken genoeg, een muziekje, filmpjes en een spanning die zich opbouwt totdat de laatste prijs vergeven is. Een topavond, kortom. Allemaal gratis en voor niets.

Moet je wel ergens dat halve uurtje weten te vinden….

schildersvakprijs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Publieksprijs NSVP stevent af op fotofinish

Kilometers vreten voor topschilderwerk

Genomineerden SchildersVakprijs bekend, stem op je eigen favoriet

Nu te zien: voorselectie Nationale SchildersVakprijs

NSVP: laat je allerbeste vakwerk zien


Naar archief >