Blog

Al enkele jaren schrijf ik een blog voor Schildersvak.nl. Echter, ik heb geen flauw idee wie dit allemaal lezen. Van sommige weet ik het wel omdat ik met een zekere regelmaat een reactie krijg. Soms krijg ik een verzoek voor meer informatie. Maar ook wel reacties waarvan ik geen idee heb op welke manier u bij mijn blog bent aanbeland.


Vandaar.


Ieder jaar maak ik een speciale kaart met een wens voor het nieuwe jaar. Soms citeer ik een treffende uitspraak van een wijs persoon met daarbij een passende foto.  Vorige jaren stuurde ik deze enkel naar mijn klantenbestand. Maar voor dit jaar wil ik ook graag al mijn lezers een nieuwjaarswens doen toekomen. Voor 2013 wens ik voor u allemaal dat 2013 vooral schittert.

Want.


Schitteren heeft passie, vreugde en sprankelt. Mensen die stralen zijn in hun element, hebben plezier in hun werk en in hun leven. Als ik praat over mijn werk , mijn passie, zeggen mensen vaak tegen mij dat mijn ogen dan gaan glimmen. Zelf zie ik dit ook regelmatig bij mensen die met hart en ziel hun werk doen, vertellen over hun geliefde of hun persoonlijke uitdagingen. Mensen die schitteren geven energie, laten de ander mee genieten van wat hen drijft in het leven. Zij geven het leven glans en je ziet ze stralen. Niks geen recessie of doemdenken. Toekomstgericht en met veel plezier de komende tijd tegemoet zien. Dus, draag je passie uit, sprankel en vooral: geniet ervan!

Mijn dank.


Mijn dank aan al mijn lezers met wie ik mijn gedachtegoed mag delen en voor alle reacties. Ik hoop nog vaak mijn passie met u te delen. Met veel kleurrijke verhalen te kunnen boeien, inspireren en/of vermaken. En voor u, nogmaals een schitterend 2013 toegewenst.

Over Marijke van Loon

Marijke van Loon is zelfstandig gevestigd kleur- en belevingsspecialist (www.marijkevanloon.nl  www.vanloonkleuradvies.nl) en aangelsoten bij de Stichting Kleurenvisie, voorheen de Nederlandse Vereniging van Kleurenstudie (NVVK) Zij adviseert particulieren, architecten, onderhouds- en schildersbedrijven, maar voornamelijk gemeenten, instellingen en corporaties op het gebied van kleurgebruik in het in- en exterieur. Van Loon ziet 'kleur als visueel geluid'. Zij geeft workshops in kleur, kleurpsychologie en beleving. Marijke geeft regelmatig lezingen over Kleur, mens en beleving.

Bekijk alle berichten van Marijke van Loon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.