Ga naar hoofdinhoud

SGA Hardenberg: dood of springlevend?


Na een aantal jaar niet geweest te zijn, besloot ik dit jaar weer eens naar de SGA Hardenberg te gaan. Toen ik vooraf op LinkedIn polste of er meer mensen gingen, werd mij al snel duidelijk dat Hardenberg niet bij veel mensen op het programma staat. Begrijpelijk, want sowieso is het voor diezelfde vele mensen een aardig stukje rijden. Ik heb zelf 6 uur in de auto gezeten en ga vandaag met de trein waardoor mijn reisduur nog iets langer wordt. Het voordeel is dan wel dat ik kan doorwerken, zoals bijvoorbeeld even dit blogje typen.

Pensionado’s en oefenen voor het ‘echie’

Valt het me mee of tegen? Eerste indruk viel me nog niet mee. De pensionado’s met de emmertjes of tasjes waren de eerste die ik zag. Een klein rondje verder kwam ik John Edens tegen, de Youtube-schilder. Die had ik online al een paar keer ontmoet, maar in levende lijve blijkt toch altijd weer beter. We hadden een leuk gesprek over onze gezamenlijke passie: het schildersvak online promoten. Daarna kwam ik bij een nieuwe speler op automatiseringsgebied aan de stand. Drie jonge honden met een missie: het werk dat de schilder niet leuk vindt, vereenvoudigen en versnellen. Zij stonden in Hardenberg om te oefenen op de beurs. De SGA in Gorinchem wordt voor hun voor het ‘echie’.

Beursprimeurs? Op Hardenberg oefenen!

Dat was voor mij ook de reden om naar Hardenberg te gaan: ik ben ook met een nieuw product voor schilders bezig en ‘oefen’ in Hardenberg om op de grotere versie in Gorinchem mijn verhaal duidelijk en goed te hebben. Wat dat betreft is het zonde dat heel veel grossiers en fabrikaten Hardenberg inmiddels niet meer opnemen in de agenda. Zo missen ze primeurs en het contact met jonge honden die de branche willen vernieuwen. Is het dan springlevend? Daar is nog wel iets meer voor nodig, maar ik kan u absoluut aanraden vandaag, donderdag 11 oktober 2018, toch even langs te gaan. En die jongens van die primeur? Die waren uiteraard ook al gespot door hoofdredacteur Jan-Maurits dus daar hoort u binnenkort echt meer van! Tot in Hardenberg of anders Gorinchem!


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zilveren C2C-certificaten voor Pilkington

Online verfwinkel weer stukje minder online

Amerikaanse olympiërs rodelen goed geschuurd

Open Dagen Cibap fysiek of online bij te wonen

SchildersVakkrant verwelkomt nieuwe columnist


Naar archief >