Schilderen en gezondheid! • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Schilderen en gezondheid!


Ja wat is het vak toch mooi he? Heb 24 jaar geleden gekozen voor de particuliere markt en ben blij dat ik hiervoor heb gekozen. Ten eerste je ontmoet nieuwe mensen en ten tweede hoor je nog es wat. Aangezien ik ook langzaam naar de zestig klim, word ik ook bewuster van mijn gezondheid. En zo komen er veel mensen op mijn pad. Heb anderhalf jaar geleden al een switch gemaakt in mijn levensstijl. De gezondheid van je lichaam bevat 25% hormonen en 75% is afhankelijk wat je erin gooit. Die 75% is bepalend voor je conditie en het weer fit voelen. Heb veel uit het boek gehaald over het verouderingsproces.

paleo

 

Was nu aan het werk en de eigenaar in kwestie attendeerde mij op paleo. Paleo gaat nog een stukje verder en begint bij de oermens. Hierin wordt in 7 stappen uitgelegd hoe je een gezonder leven kan leiden of afvallen op een verantwoorde manier. Ik ben laaiend enthousiast. Heb meteen het boek aangeschaft en direct actie genomen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me nog fitter voel als voorheen: voel me herboren! Ja daarom alleen al vind ik dit vak zo boeiend. En hoop nog jaren te kunnen schilderen!


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Petra Baartman zet trappenhuis in de siena (video)

Verf zorgt voor behoud spoorbrug Cardiff

Rechter buigt zich over chroom-6-zaak Tilburg

Aanvraagperiode voor SLIM-regeling gestart

AkzoNobel kleurt nieuwe Mediamuseum


Naar archief >