Met je camera op je hoofd! • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Met je camera op je hoofd!


Vindt het nog steeds plezierig om te schilderen bij klanten. En dan met name bij particulieren. De reden daarvan is dat ik het fijn vindt en je weet waar je aan toe bent. Daarnaast heb ik een blog  waar ik allerlei adviezen geef en tips en teksten schrijf over producten en wat ik heb mee gemaakt tijdens het schilderen. En je komt steeds weer nieuwe dingen tegen.

Dankzij mijn webdesigner  loop ik nu tegenwoordig met de nieuwste camera op mij  hoofd : de Hero Gopro 5.In het begin had ik er niets mee. Wat proef opnamen gemaakt en ik begin het steeds leuker te vinden. Het mes snijdt aan 2 kanten: ik doe het met veel plezier en kan de doe het zelver laten zien wat ik doe. Tijdens het filmen leg ik  precies uit waarom ik die handelingen uitvoer.

Voorheen zat ik achter de laptop om mijn verhaal te vertellen, maar dit is veel leuker! Binnenkort zal ik de eerste film gaan publiceren. Ik wordt dan de vloggende schilder……….Als je mijn films wilt gaan bekijken kun je naar mijn youtubekanaal gaan. Veel plezier en tot dan!


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Petra Baartman zet trappenhuis in de siena (video)

Verf zorgt voor behoud spoorbrug Cardiff

Rechter buigt zich over chroom-6-zaak Tilburg

Aanvraagperiode voor SLIM-regeling gestart

AkzoNobel kleurt nieuwe Mediamuseum


Naar archief >