Leve de schilder! • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Leve de schilder!


‘Oh, hoe moet dat dan?’. Ik krijg het nog weleens terug in een pb-tje als ik iemand op de socials probeer te wijzen op de Nationale SchildersVakprijs. Daar doe je dan al veertien jaar je best voor. Maar ik leg het graag nog eens uit.

Wat je als eerste doet? Allereerst natuurlijk een knettergoed stukje vakwerk afleveren. Anders moet je er niet aan beginnen. Maar gelukkig kun je dat wel, ik weet het zeker. Wat slim is: maak voordat je begint foto’s. Van hoe het er uit ziet, van hoe nodig het is dat je komt: totaaltjes en details.

En dan dus: gaan met die banaan, doen wat je altijd doet: zo goed en mooi en gewetensvol mogelijk je werk doen. En daar dan weer een paar foto’s van nemen, weer een totaaltje en een paar details, van glimmende kozijnen, stralende deuren, doodmatte wanden of wat je ook maar te doen had.

En dan hoef je eigenlijk alleen nog maar even naar www.schildersvakprijs.nl en daar de stappen te volgens die we voor je hebben uitgezet. Vul wel alles zo goed mogelijk in, want jíj hebt dan misschien wel een paar weken bij dat pand rondgelopen, maar de jury dus niet. Leg ze het allemaal geduldig uit, neem ze bij het handje. Fotootjes uploaden, klaar!


… dus…

En dan is het afwachten. Kom je door de voorselectie? Haal je een nominatie? Win je een prijs? Spannend toch? En ook al win je niets: je maakt toch deel uit van hét feestje van de schildersbranche, de hoogmis van het kwaliteitsschilderwerk, het ultieme broeder/-zustergevoel van de vakbroeders en -zusters. Doen toch?


www.schildersvakprijs.nl


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Ondernemersorganisaties: ‘Help een tweede lockdown voorkomen’

Dennes van der Vlist CEO DIT Holding

SchildersVAKTV | Klimparkenspecialist coat een dak

‘Stapsgewijs verduurzamen is wel voor iedereen haalbaar’

Teams vallen uit: unieke kans op 1000 euro (oproep)


Naar archief >