Het is zondag al! • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Het is zondag al!


Langzaam komt het seizoen op slag. Langzamer dan normaal, is mijn gevoel. Lekker dan! Maar wel graag in de gaten houden: zondagavond ui-ter-lijk moet je inzending binnen zijn.

‘Is het ook goed als ik mijn project begin september inlever?’ Van dat soort vragen schiet ik in een stuip. Neen. Dat kan dus niet. De deadline voor insturen van projecten voor de Nationale SchildersVakprijs is al 13 jaar dezelfde datum: 1 september. Dit jaar is dat een zondag. Aanstaande zondag. Ik zeg het maar even een keer of tien, wat de ervaring leert dat we inderdaad soms nog inzendingen na de deadline ontvangen. Jammer, eeuwig zonde. Want hoe gaaf is het niet om mee te doen aan de Nationale ScildersVakprijs en door te dringen tot de finale?

Waarom die deadline zo strak is? Omdat daarna een hele molen gaat draaien die begint met de eerste beoordelingsvergadering door de jury en eindigt op 14 november, de bekendmaking van de winnaars. De jury bestaat uit drukbezette ondernemers dus aan vergaderdata kan niet getornd worden. THAT’S WHY. Zondag dus, 1 september, 24:00 uur, moet je inzending binnen zijn. Luister maar eens naar deze man:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVAKTV: Kasteel Staverden kaalhalen


Naar archief >