Blog

Prijsvraag om het twintig jarig bestaan te vieren van Van Loon Kleuradvies.

Van Loon Kleuradvies bestaat dit jaar twintig jaar en dat wil ik graag met u vieren. Naast mijn core business als kleur- en omgevingsspecialist houd ik mij bezig met fotografie.

De foto voor de prijsvraag kunt u vinden op http://vanloonkleuradvies.nl . De foto,s staan onderaan de pagina. Klik op de foto om deze te vergroten. De vraag is nu uit welke voorwerpen bestaat de foto.

Onder de  goede antwoorden worden drie foto’s op A2 (49,5 bij 42 cm) verloot. Mocht het niet geraden zijn dan gaan de foto’s naar degenen die het dichtste bij de oplossing zijn. U mag uiteraard zelf een foto uitzoeken. Om een indruk te krijgen over mijn fotografie kunt u kijken op http://marijkevanloon.nl .

De oplossing kunt u sturen naar vanloonkleuradvies@gmail.com . De sluitingsdatum is 30 september. Iedere week geef ik u een tip als de oplossing nog niet is geraden. En uiteraard houd ik u van de vorderingen en de winnaars op de hoogte. Helaas, maar vrienden en familie zijn uitgesloten van deelname. Voor alle anderen veel succes.

Over Marijke van Loon

Marijke van Loon is zelfstandig gevestigd kleur- en belevingsspecialist (www.marijkevanloon.nl  www.vanloonkleuradvies.nl) en aangelsoten bij de Stichting Kleurenvisie, voorheen de Nederlandse Vereniging van Kleurenstudie (NVVK) Zij adviseert particulieren, architecten, onderhouds- en schildersbedrijven, maar voornamelijk gemeenten, instellingen en corporaties op het gebied van kleurgebruik in het in- en exterieur. Van Loon ziet 'kleur als visueel geluid'. Zij geeft workshops in kleur, kleurpsychologie en beleving. Marijke geeft regelmatig lezingen over Kleur, mens en beleving.

Bekijk alle berichten van Marijke van Loon

6 reacties op “Even iets anders!

 1. Marijke van Loon schreef:

  De eerste aanwijzing staat op de site. Uitdaging!!

 2. Marijke van Loon schreef:

  Er staan weer twee nieuwe aanwijzingen op de site. Wie gaat de uitdaging aan?

 3. Marijke van Loon schreef:

  Er staan weer twee nieuwe aanwijzingen op de site. Wie gaat de uitdaging aan?

 4. Marijke van Loon schreef:

  De derde aanwijzing staat op de site. Succes!

 5. Marijke van Loon schreef:

  Beste mensen,

  De laatste nieuwe aanwijzingen staan op de site. U heeft nog drie dagen om de uitdaging aan te gaan. Succes! http://vanloonkleuradvies.nl/

 6. Marijke van Loon schreef:

  De uitslag van de wedstrijd.
  Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en deelname. Veel goede antwoorden heb ik niet gekregen, dus ondanks alle aanwijzingen was het toch wel een hele uitdaging. Ik heb één antwoord gekregen dat helemaal goed was (Alex van Eldik) en twee die nagenoeg helemaal klopte.
  De winnaars van deze wedstrijd zijn:
  Alex van Eldik, Geert Gruppen en Idsko de Vries. Ik wil deze heren dan ook uitnodigen om op mijn site http://www.marijkevanloon.nl een foto uit te zoeken.
  Wat is het nu eigenlijk?
  Een roestvrijstalen schaal. De krassen die je ziet zijn ontstaan door het gebruik. Het verschil in de achtergrond zijn weerspiegelingen. De ‘vorm’ die de meesten als driedimensionaal ervaren wordt veroorzaakt door de schaduw van de briefopener. De ronde vorm achter de ‘bootvorm’ is de bodem van de schaal. Kijken? http://www.vanloonkleuradvies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.