Een uitdaging, maar dan een leuke • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Een uitdaging, maar dan een leuke


Ik legde het idee voor aan een aantal bijzonder serieuze vakgenoten. Prijswinnende kwaliteitsschilders. Die zouden me vast gaan uitlachen. Maar dat deden ze niet, ze vinden het machtig mooi. En toen vonden we ook nog sponsors. Dus nou komt het er ook van.

Waarvan? Van de SchildersVAKTV Spray Paint and Maskingchallenge! De wát? Nou… een wedstrijd van teams van twee schilders tegen elkaar waarin ze gekke, maffe, grappige, uitdagende dingen moeten doen, waar in ieder geval schilderstape en verfspuitapparatuur bij betrokken is.

(…)

Ok… waarom? Nou, omdat het FUN is. En omdat het nog nooit eerder gedaan is. Ik zoek momenteel op het internet voor inspiratie voor leuke spellen, maar nee hoor: filmpjes genoeg over spuitapparatuur. En over afplakken. Allemaal heel instructief, soms met een wedstrijdje: wie is er sneller, de roller of de spuiter. Maar dan heb je het ook gehad.


Terwijl… het schildersvak is ook gewoon leuk, lachen. Vrolijke mensen die in zijn voor een geintje! Weet je wat? Bedenken jullie óók eens wat je allemaal voor gekke dingen kunt doen met tape en een spuitapparaat. Zet het op Twitter, Facebook, Insta of TikTok en laat het ons weten, bijvoorbeeld met de hashtag #schildersvaktvchallenge. Misschien dat jouw idee wel in onze superfantastische intergalactische multimediale gameshow komt!

Ja, kalm aan. Je hebt gelijk. Ik moet rustig doen. Maar weet je? Niet alleen die prijswinnende kwaliteitsschilders vonden het een tof idee, vooral voor jongere mensen, jonge sterke gasten en meiden, vonden ze, maar ook een aantal bedrijven en organisaties vonden het een tof idee. OnderhoudNL!, Kip tapes!, Faber!, SGA Vakdagen! En Graco wil wel machines uitlenen. Dus je begrijpt: dat wordt hópen maskingtape, lekker keet trappen in de hallen van de SGA-organisatie, racen met airless-apparaten en vlaggen en vaandels van sponsors volop. Dat wordt een vrolijke boel. Houd vooral je socials in de gaten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020 bekend

Challenge: Saris completeert jury, Rembrandts kat moet tussen de lijntjes (video)

SchildersVAKTV | Schilderen en zeehondjes kijken

SchildersVAKTV: Vandersnoek pakt flat in voor RGS-project

SchildersVAKTV bij jongste schilderondernemer Dylan (17)


Naar archief >