De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Woonboerderij Helmond

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2023

Inzender:
Thomas Schilderen en Behangen, Helmond

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
Het betreft een luxe woonboerderij met een aangebouwde inpandige garage. Wij mochten al het buitenschilderwerk uitvoeren. De opdrachtgever wilde een moderne, rustige kleur passend bij de bouwstijl van het pand. Om de kleur te bepalen, hebben we in totaal zes verschillende kleurstalen gezet aan de gevelkozijnen en samen met de klant de uiteindelijke kleurstelling gekozen. De beglazingsafdichting van de woning is vernieuwd in grijs en zwart. Na diverse houtrotreparties is alles machinaal teruggeschuurd tot korrel 500/600. Voor een optimale vloeiing is met een gesiliconiseerde verf met de kwast geschilderd (2,5 beurt).

Motivatie inzender
De slechte weersomstandigheden (doordroging) en de tijdsdruk in verband met het tijdig opleveren waren een uitdaging. Verschillende deuren waren verregend en hebben we opnieuw geschilderd. Het leuke aan dit project was de betrokkenheid van de opdrachtgever en het feit dat we hier de mogelijkheid kregen om creatief en innoverend te werken. Wij hadden de vrije hand in materiaal- en productkeuzes, waardoor wij per ondergrond kozen voor de best passende kwaliteitsverven en producten waarmee we dit mooie resultaat konden realiseren. In een rustige kleur die past bij de uitstraling van dit pand.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid