De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Luxe nieuwbouwvilla

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2023

Inzender:
De Vakbroeders, Soerendonk

Categorie:
Nieuwbouw- & renovatieschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
De opdracht die wij kregen was om deze prachtige, luxe nieuwbouwvilla tot in de puntjes binnen af te werken. Het werk omvatte alle nieuw gestucte wanden, plafonds en het houtwerk. Tevens hebben wij verschillende wanden behangen met exclusieve wandbekleding. In totaal moesten wij 1.300 vierkante meter aan gestucte wanden en plafonds afwerken. Na een goede voorbehandeling hebben wij deze oppervlakken gespoten, maar ook op het houtwerk hebben wij de meeste verf middels spuitapplicatie aangebracht. Dit geeft een extreem gladde en strakke afwerking.

Motivatie inzender
Het liefst spuiten wij een woning pas als die zoveel mogelijk is afgemonteerd, zodat er geen bouwsporen meer kunnen ontstaan op de wanden nadat wij zijn geweest. Dan heb je als schilder ook het rijk alleen, maar het betekent wel dat je ontzettend veel zaken – zoals de maatwerkkasten, vloeren, keuken en aluminiumkozijnen – hermetisch moet afplakken. Maar het resultaat is er dan ook naar: een super strakke afwerking. Er zijn nergens structuren, banen of strepen te zien. Gerealiseerd door een jong team, in een relatief korte periode (zes weken) en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid