De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Bedrijfspand Different Doors

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2022

Inzender:
Van der Kruis Vakschilders, Maarheze

Categorie:
Nieuwbouw- & renovatieschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
Different Doors is een bedrijf dat garagedeuren maakt in het hoogste segment. Het drie verdiepingen tellende en energiezuinige bedrijfspand moest het wow-effect krijgen. Wij mochten al het binnenschilderwerk uitvoeren. Dit betrof onder andere de houtskeletbouw, deur- en raamkozijnen en plinten. Tevens metalstud wanden uitprepareren, met renovlies behangen en schilderen met een hoogwaardige muurverf. Daarnaast aanbrengen van exclusief behang op plafond en de wanden van de bedrijfskantine, verschillende accentwanden en alle toiletten. Eye-catcher is het 3D-akoestisch behang op het plafond in het kantoor van de eigenaar.

Motivatie inzender
De grootste uitdaging was de omvang van het project. Toen ik de bouwtekening zag, moest ik echt wel een keer slikken. Deze kans echter met beide handen aangegrepen; hoe gaaf is het als je met je team mag meewerken aan de realisatie van een van de meest energiezuinige panden in Nederland. We hebben als innovatief bedrijf hierin mogen meedenken en het schilderwerk zoveel mogelijk uitgevoerd met verfproducten die tot de milieutechnische top behoren en hierdoor duurzame keuzes zijn. Duurzaamheid, innovatie en high-end afwerking komen in dit project bij elkaar.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid