De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Woonboerderij, Waverveen

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
van Dalen schilderwerken, Zaandijk

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Deze woonboerderij aan de Botsholsedwarsweg heb ik, een erg jonge schilder met nog maar twee jaar een eigen zaak, samen met mijn collega geschilderd. Het betreft al het schilderwerk rondom het woongedeelte en de stal achter het huis. Het werk omvatte diverse werkzaamheden op het gebied van houtrotsanering, deelvervangingen, scheuren en verbindingen uitfrezen, ondeugdelijke reparaties verwijderen en daar waar nodig weer een volledig nieuw verfsysteem opbouwen. Goot met klossen, deuren, ramen, kozijnen en de luiken met een zandloper. De goot met alle klossen was de grootste uitdaging. Hier zijn wij erg lang bezig geweest met het voorwerk, onder andere vanwege de deelvervangingen en houtrot reparaties op de bijna negentig strekkende meter goot rondom de boerderij.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid