De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Vrijstaand woonhuis, Zwaag

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Hoornsche Schilderwerken, Zwaag

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
De opdracht was het schilderen van deze vrijstaande woning, met grote erker, veranda en garage, in een nieuwe frisse kleur. Een kleur die beter past bij het metselwerk (bestaande kleur was kanariegeel). We hebben de kozijnen en andere houten geveldelen van de circa twintig jaar oude woning voorzien van dekkend, hoogglans schilderwerk conform een 2,5 beurt. Het werk voerde ik uit samen met Sjoerd van den Berg Schilderwerken. Na het schoonmaken hebben we alle ondergronden goed geschuurd. Tevens kaal halen van openstaande, gevingerlaste delen en deze met een houtreparatiemiddel opgevuld, geschuurd en behandeld met snelgrond. Al het houtwerk is in z’n geheel voorgelakt en vervolgens afgeschilderd. Rondom de gehele woning was het straatwerk afgedekt. De grootste uitdagingen waren het weer (veel regen) en de 217 ramen die dit huis telt.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid