De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Voormalige ambtswoning Prins Hendrik, Den Haag

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Van den Boogaard schilderwerken, Uden

Categorie:
Decoratie- en restauratieschilderwerk

Projectomschrijving:
Het object aan de Prinsessengracht in Den Haag, een herenhuis en koetshuis, is begin 18e eeuw gebouwd en kent een rijke historie. Complete renovatie van alle bouwkundige delen en vervangen van alle bestaande beglazing door nieuw antiek glas. Restaureren wandbetimmeringen, wand en plafondbeschilderingen van het herenhuis en koetshuis. Door toedoen van gedreven vaklieden is vanuit een bijna onbewoonbaar object een fantastisch 18e-eeuws afgewerkt monumentaal gebouw ontstaan dat aan de normen van de 21e eeuw voldoet.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid