De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Villa Veertien, Dieren

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
vdveenschilders, Dieren

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
In het Gelderse dorp Dieren staat Villa Veertien. Op een unieke locatie pal aan de rivier voor zowel feestelijke als zakelijke bijeenkomsten. Het gehele complex is door ons van binnen geschilderd. Was het voorheen al een luxe geheel, na het binnenschilderwerk en de nieuwe inrichting, waarbij we samenwerkten met een architect, is het een ‘sterrenwaardig’ complex geworden. Alles is gedaan: vergaderzalen groot en klein, restaurant, muziekzaal, gangen en hotelkamers. In de luxe hotelkamers spelen rust en ruimte een belangrijke rol. Naast kleuren van Farrow & Ball zijn talloze behangdessins van Pierre Frey aangebracht. De hele transformatie is tijdens de ‘lockdown’ uitgevoerd zodat we in alle rust kwaliteitswerk konden leveren. De combinatie van schilderwerk met behang komt prachtig tot zijn rechten en geeft extra sfeer en luxe aan deze prachtige locatie.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid