De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Urban Jungle, Enschede

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
CH Muur- & Restauratieschilderingen, Lemele

Categorie:
Decoratie- en restauratieschilderwerk

Projectomschrijving:
De opdracht was om naar aanleiding van een inspiratieafbeelding een unieke stijlvolle ‘jungle wand’ in een street art style te schilderen, passend bij de stoffering van de meubels en de vormen van het gebouw, waarin een restaurant is gevestigd. Dit gold ook voor de wand naar de toiletten en later ook de toiletten zelf. De wand was voorheen voorzien van tegels, die door de eigenaren afgetimmerd zijn met MDF-panelen. Deze panelen heb ik in de ondergrondkleur geschilderd en vervolgens het ontwerp op de wand geschilderd met muurverven. Bij sommige delen, waar extra kleur is toegevoegd, zijn acrylverven gebruikt.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid