De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Stijlvol kantoor, Schijndel

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Roland Mutsaars Decorations, Schijndel

Categorie:
Decoratie- en restauratieschilderwerk

Projectomschrijving:
Het object was een soort van bouwkeetachtig kantoor op de eerste verdieping in een grote loods waar metalen worden gesorteerd. De uitdaging was om een discrepantie te creëren tussen de chaotische werkvloer en de stijlvolle rustige kantoorruimte die we mochten maken. We kregen de volledige vrijheid van de opdrachtgever voor het ontwerp, uitvoering en styling. In de ontwerpen en moodbord hebben we alles tot in detail uitgewerkt en zijn er maattekeningen van meubels, plafond, roomdevider, lambrisering, kastenwand en keuken gemaakt. Wij hebben het hele project begeleid (aansturing interieurbouwer, stoffeerder, elektricien en stukadoor) en alle (decoratie)schilderwerk uitgevoerd. Ook de styling , inrichting en het verlichtingsplan is volledig van onze hand. Alle meubels en kasten/lambrisering zijn gemaakt van MDF en voorzien van een notenhouten imitatie met wortelnoten als inlegwerk met messingblad bieswerk. Ook de vergadertafel is op maat gemaakt en in noten en wortelnoten geïmiteerd. Het logo in bladmetaal ingelegd. Op een wand is in de natte laag stuclaag handmatig een structuur aangebracht waardoor het, na het kleuren, echt 3D-natuursteen lijkt. De grootste uitdaging was om alles – vanaf de sloop, opbouw, afwerking en inrichting – te realiseren in drie weken (kerstvakantie).

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid