De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Particuliere woning, Heiloo

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Lammers & Lammers schildersbedrijf, Heiloo

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Dit woonhuis, gebouwd in 1978 en ontworpen door studenten, is altijd goed onderhouden, alleen de rabatdelen zijn een paar jaar geleden vervangen. Zolang deze bewoner er in woont, heeft de eigenaresse het huis zelf geschilderd en dat is haar goed afgegaan. Vanwege de leeftijd werd zes jaar geleden een schildersbedrijf ingehuurd, maar dit is niet zo goed bevallen omdat de rabatdelen na twee jaar dof waren geslagen. De vrouw des huizes is toen zelf maar weer op de ladder geklommen, maar na het schilderen was er een kleurverschil. Wij mochten er in een 2,5 beurt weer een geheel van maken. Naast machinaal, is veel met de hand geschuurd om overal goed bij te kunnen komen en het houtwerk niet onnodig kaal te halen. Zij is erg blij met het resultaat en het toont dat gewone huizen ook bijzonder zijn als ze met aandacht en liefde worden behandeld.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid