De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Museum De Fundatie, Zwolle

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Blaauw Perioverf Elburg, Elburg

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Museum de Fundatie was toe aan een grondige schilderbeurt. In opdracht van de gemeente Zwolle mochten wij deze klus voor onze rekening nemen. Het betreft schilderwerkzaamheden aan de houten geveldelen volgens een meerjarenonderhoudsplan. De laatste grondige schilderbeurt dateert alweer van tien jaar geleden. Het werk omvatte het herstellen van door houtrot aangetaste geveldelen en het schilderen van alle houten onderdelen met een duurzame buitenverf. De bereikbaarheid en de beveiliging van het museum tijdens de uitvoering van de werkzaamheden waren een extra uitdaging. Het voormalige Paleis van Justitie, gebouwd in neoclassicistische stijl, is een uniek historisch gebouw. Zeven jaar geleden is het voorzien van een hypermoderne koepel, waardoor het een markante landmark in Zwolle is.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid