De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Molenaarswoning, Valkenswaard

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
D-Colours, Bergeijk

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Het project omvat het totale onderhoudsschilderwerk aan deze voormalige molenaarswoning in Valkenswaard. Het schilderen van het exterieur van deze monumentale woning aan de Bergstraat betreft zowel de buitenmuren als de houten gevelelementen die eerst compleet onderhoud hebben gehad. We hebben de gevels voorzien van een nieuwe Keim-laag. Om de oorspronkelijke kleur te evenaren, hebben we zelf de Keim-kleuren gemengd, wat de grootste uitdaging was. Alle houten elementen zijn voorzien van een nieuw hoogwaardig verfsysteem. De bestaande ondergrond is gedeeltelijk kaal gemaakt waarna een 2,5 beurt is uitgevoerd. De minerale ondergronden (steen, stucwerk en beton) zijn eerst grondig gereinigd, vervolgens waar nodig hersteld en daarna is een systeem opgebouwd van twee lagen of meer. Het eindresultaat is een pareltje.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid