De Nationale SchildersVakprijs 2022

 

Huis aan de Lekdijkwest, Lopik

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Wim van Arkel Schilderwerken, Schoonhoven

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Deze woning ligt enigszins verscholen vanaf de dijk. Het is een vrij klassieke woning met mooie details, door de opdrachtgever zelf gebouwd rond 2004. Alles is toen van binnen en buiten door ons geschilderd. De laatste onderhoudsbeurt was een jaar of acht geleden (niet door ons gedaan) en de gevels en het houtwerk konden wel wat aandacht gebruiken. Ik heb een verftechnisch rapport laten maken voor de gevels en zelf beoordeeld wat er met het houtwerk moest gebeuren, zoals onder andere vervangen van glaslatten door neuslatten en alle liggende kitnaden verwijderen en opnieuw kitten. Hier en daar zijn kleine reparaties uitgevoerd om houtrot te saneren. Omdat de leibomen vrij strak op de gevel staan, hadden we nogal moeite om de steigers te verplaatsen en om op de steigers te komen. Dit project is met liefde door onze werknemers geschilderd.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid