De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Herinrichting De Koepel, Haarlem

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Inzender:
Ham Vastgoedonderhoud, Velsen-Noord

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
De Koepel in Haarlem is een rijksmonument en moest helemaal in ere worden hersteld met behoud van specifieke details. Het koepelterrein is verworven om er een universiteitscampus te stichten. In het koepelgebouw worden nieuwe ringvormige vloervelden gerealiseerd. Die bieden niet alleen ruimte aan onderwijslokalen, maar ook aan flex- en werkplekken voor startende en gevestigde ondernemers. Daarnaast wordt in het koepelgebouw een kelder gerealiseerd voor een bioscoop. Wij voerden alle binnen- en buitenschilderwerk uit aan De Koepel. Het betrof het schilderen van 231 cellen – inclusief wanden, deuren, celramen en plafonds – en de gehele buitenzijde. Het immense koepeldak – inclusief spanten, gordingen en ramen – is door ons gespoten. Het werken op 33 meter hoogte was een uitdaging. Ook alle hekwerken rondom de omlopen zijn onder handen genomen.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid