De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Eclectische woning, Meppel

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Schildersbedrijf Boverhof, Ruinerwold

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Wij kregen de opdracht een herenhuis uit 1885, ontworpen door architect P. Janzen, te schilderen in een nieuwe kleurstelling. De rijke eclectische stijl van het pand kent elementen afkomstig van zowel de Neogotiek en de Neorenaissance als de Chaletstijl. De garage tegen de zijgevel is in 1947 gebouwd. Dit pand is voorzien van een fraaie metselmozaïek en gemetselde gevelgeledingen.

Al het te schilderen houtwerk is door ons gereinigd en geschuurd. Ondeugdelijke verflagen zijn verwijderd door middel van föhnen, waarna een nieuw verfsysteem is aangebracht. We hebben ook de klossen vernieuwd en opnieuw bladgoud aangebracht. Een beeldbepalend huis aan de Stationsweg in Meppel waarvan de opdrachtgever het belangrijk vindt dat deze goed wordt onderhouden, zodat wij alle ruimte en tijd kregen om ons werk optimaal te kunnen uitvoeren.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid