De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Diaconie, Nederhorst den Berg

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
GJP Schilderwerk, Nederhorst den Berg

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Schilderwerk aan een woning van de Diaconie van de Protestantse Gemeente in Nederhorst den Berg. Het is een Rijksmonument uit 1650. De staat van onderhoud van deze – tegen de kerkheuvel gelegen, lage en gepleisterde woning met rechte kroonlijst, roeden en schuiframen –  was slecht. GJP Schilderwerk is gevraagd het pand met achterstallig onderhoud onderhanden te nemen en weer een verantwoorde bescherming en uitstraling te geven. Het gaat hierbij om al het hout- en pleisterwerk en de stalen delen. Daar het pand tegen de kerkheuvel is gebouwd, zijn er veel problemen met vocht. Daarom is er gekozen voor een vochtregulerende coating. Voor de minerale delen is een duurzame, waterafparelende en zeer dampopen gevelverf gebruikt. Ter voorbereiding is geschakeld met de kennis van de verffabrikant en verfgroothandel. Hierdoor is een verantwoord en mooi eindresultaat verkregen.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid