De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Burcht Wedde, Wedde

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Schildersbedrijf Fransen, Assen

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Nadat wij vorig jaar de gehele buitenkant van de burcht in Wedde onderhanden hadden genomen, mochten wij nu het binnenonderhoud doen. Wij kregen van de opdrachtgever de vrije hand om het openbare museumgedeelte zelf kritisch te bekijken en alles weer strak op te leveren. De burcht in Wedde is gebouwd rond 1360/1370. Tegenwoordig is het in bezit van het echtpaar Ferrari die er een kinderhotel in exploiteert voor kinderen die, zoals ze het zelf zo mooi zeggen ‘aan de verkeerde kant van het geluk geboren zijn’. De burcht Wedde heeft meerdere verdiepingen. Het openbare gedeelte bestaat uit verschillende kamers met elk een eigen thema. Wij hebben de ruimtes stuk voor stuk geschilderd. Alle gevelkozijnen en binnendeuren en -kozijnen zijn grondig behandeld, de wanden allemaal gesausd en de plafonds hersteld waar nodig. Bij bepaalde wanden hebben we het behangwerk weer hersteld en ook de barsten in de paneeldeuren en de panelen die als aftimmering langs de gevelkozijnen zitten, zijn gerepareerd.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid