De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

A Brand New Day, Breda

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
ACG Schilders & Totaalonderhoud, Tilburg

Categorie:
Nieuwbouw- en renovatieschilderwerk

Projectomschrijving:
De oorspronkelijke opdracht was een aantal nieuw te plaatsen wanden voorzien van een glasweefsel en standaard RAL 9010 met muurverf afwerken. Het ging om twee verdiepingen van een in nieuwbouw zijnde kantoorpand in Breda. Dit werd al snel een compleet ontworpen interieurplan door de interieurarchitect Martijn Frank Dirks van studio MFD. Na het zien van het plan ging mijn schildershart pas echt kloppen en hebben we nog meegedacht in de productkeuze voor het creëren van de juiste beleving in iedere vergaderruimte. Hier hebben wij dus alle wanden mogen voorzien van texwerk, behangwerk en decoratieve wandafwerkingen.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid