Trouwzaal, Bellingwolde • SchildersVAK.nl

 

De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Trouwzaal, Bellingwolde

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020

Inzender:
Grezel Schilders Totaalonderhoud, Assen

Categorie:
Decoratie- en restauratieschilderwerk

Projectomschrijving:
Het gemeentehuis in Bellingwolde is verkocht aan mevrouw F.J. Hillbrand, die het complete gebouw transformeert in een woonhuis. De trouwzaal was geheel in sfeerloos wit geschilderd. Wij hebben aan de hand van de Sikkens Rijks Kleurenkaart een kleurplan gemaakt en het plafond, de wanden en deuren in deze stijl geschilderd. Het plafond is nu in drie verschillende kleuren uitgevoerd en ook de deuren en wanden hebben kleurige accenten gekregen. Deze kleurcombinaties zorgen ervoor dat dit een heel bijzonder project is geworden.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid