Karakteristieke woning, Britswert • SchildersVAK.nl

 

De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Karakteristieke woning, Britswert

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020

Inzender:
Almar Skilderwurk, Wiuwert

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Het object betreft een karakteristieke woning uit 1876 in Britswert. Van oorsprong is het een dubbele woning, maar in de jaren 90 is het pand uitgebreid en één woonhuis geworden. De opdracht luidde al het buitenschilderwerk kwalitatief goed behandelen in de bestaande kleuren. De voorbereidende werkzaamheden omvatten, naast schoonmaken, de nodige houtrotreparatie en vervangen van glaslatten en kit. De ondergrond krabben en schuren met een puntkrabber, machinaal schuren met een deltaschuurmachine met afzuiging, korrel P120/P150 en handmatig afbouwen naar P180. Voorts gronden, voorlakken en aflakken, alles met de kwast. De grootste uitdaging was de vele meters besnijwerk van dakgoten en ramen en kozijnen. Al met al zeer bewerkelijk schilderwerk. Het is mooi dat deze particuliere klant in deze tijd (crisis) zoveel aan zijn woning laat doen en hoogwaardig schilderwerk eist.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid