Karakteristiek pand, Nederhorst den Berg • SchildersVAK.nl

 

De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Karakteristiek pand, Nederhorst den Berg

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020

Inzender:
GJP Schilderwerk, Nederhorst den Berg

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Dit karakteristieke pand in het oude centrum van Nederhorst den Berg mochten wij geheel buitenom schilderen. Dit betrof een voorgevel, bestaande uit dakgoot met klossen (2 kleuren), vier kozijnen met overslaande ramen (2 kleuren) op de eerste etage en op de begane grond een voordeur inclusief kozijn en drie kozijnen met schuiframen (2 kleuren). De kozijnen met ramen en openslaande deuren in de achtergevel/patio, zijn ook geschilderd, evenals de buitenmuren. Al het houtwerk is na reiniging geschuurd, waar nodig geplamuurd en grondverf aangebracht. Daarna volledige primerlaag aanbrengen, vervolgens schuren en afgewerkt met een hoogglanzende aflak op basis van gesiliconiseerde alkydhars voor een strak eindresultaat. Binnen mochten we nog nieuw geplaatste raamkozijnen gronden en tweemaal afschilderen in watergedragen zijdeglans en stucwerk aan de schoorsteenmantel repareren om die vervolgens te sauzen.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid