Interieur woonhuis, Wognum • SchildersVAK.nl

 

De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Interieur woonhuis, Wognum

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020

Inzender:
Sok Schilderwerken, Amsterdam

Categorie:
Nieuwbouw- en renovatieschilderwerk

Projectomschrijving:
Het woonhuis is ongeveer 100 jaar oud, maar is volledig gerenoveerd. Hierdoor kon de opdrachtgever, binnen de bestaande stijl en romantiek, zijn eigen indeling, sfeer en ruimten creëren. Allerlei disciplines – loodgieter, elektricien, timmerman, vloerenlegger, keukeninstallateur, gordijnspecialisten en stuccers – hebben hieraan hun bijdrage geleverd. In eerste instantie lag bij ons de aanvraag voor het schilderen van het houtwerk op de begane grond in de kleur RAL 9010, zodat de wanden en plafonds gespoten konden worden in dezelfde kleur. Na doorvragen en onderzoeken van de diepere gronden van dit besluit, werd de opdracht gewijzigd naar ‘het samen creëren van een passend, eigentijds en stoer interieur’. Oftewel: help ons bij het creëren van ons droomhuis. De rol verschoof van alleen uitvoerend schilder naar adviseur op het gebied van interieurkleuren. Deze particuliere klant meenemen en onderwijzen in het geadviseerde kleurenpalet was de grootste uitdaging, maar past bij onze doelstelling om mensen te inspireren met geborgenheid, openheid, liefde, eerlijkheid en kwaliteit.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid