De Nieuwe Loet, Castricum • SchildersVAK.nl

 

De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

De Nieuwe Loet, Castricum

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020

Inzender:
Van Kesteren Schilders, Voorhout

Categorie:
Nieuwbouw- en renovatieschilderwerk

Projectomschrijving:
Van een groots gebouw in Zwitserse ‘chaletstijl’ uit 1903, naar comfortabele herenhuizen en appartementen anno 2020. Dat is wat aannemer Heembouw Wonen op Landgoed Duin en Bosch in Bakkum, vlakbij Castricum aan Zee, heeft gerealiseerd. Het monumentale paviljoengebouw is geheel gerestaureerd en gemoderniseerd in samenwerking met architectenbureau Braaksma & Roos. Wij werden ingeschakeld voor het volledig schilderen (binnen en buiten) van het bestaande historische Paviljoen II Mannen, plus 5 vrijstaande nieuwbouwvilla’s. Het mannenpaviljoen was verouderd en slecht onderhouden, maar is nu getransformeerd tot 12 luxe herenhuizen en 5 appartementen. Alle bestaande houtwerken zijn waar nodig kaal gehaald en er is een nieuw verfsysteem aangebracht. Bestaande gevels zijn behandeld met een Keimsysteem. Op de nieuwe houten onderdelen is een tweelaags systeem toegepast. Binnen is sauswerk uitgevoerd in de appartementen en herenhuizen en het oude trappenhuis is van sjablonering voorzien. Dit sierschilderwerk is uitgevoerd door Davique Sierschilderwerken. Op het project is gewerkt met roller, kwast en spuitapplicatie.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid