Binnenwerk Radio Kootwijk • SchildersVAK.nl

 

De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Binnenwerk Radio Kootwijk

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020

Inzender:
Ewout de Groot Schilderwerken

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Projectomschrijving:
Radio Kootwijk is een voormalig zenderpark op de Veluwe, ten westen van de plaats Apeldoorn. In opdracht van Staatbosbeheer mochten we de binnenkant van dit monumentale pand schilderen en sausen. Het betrof zowel de muren, plafonds als al het schilderwerk aan het trappenhuis. Samen met collega’s hebben we dit werk als uitvoerder opgepakt. Om overal goed bij te kunnen, hebben we het trappenhuis in steigers laten zetten door Skyworks. Dat was passen en meten en moest zonder beschadigingen gebeuren, want aan de muren zit kostbaar marmer. De grootste uitdaging was vakwerk leveren, terwijl we alles toch binnen de afgesproken tijd afkregen.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid