De Nationale SchildersVakprijs 2023

Woonboerderij, Laren (GLD)

Genomineerd voor de SchildersVakprijs 2019

Projectbeschrijving

Inzender: Schilders- en Restauratiebedrijf Davor, Druten
Categorie: Nieuwbouw/renovatieschilderwerk

Het betreft al het schilderwerk (binnen en buiten) aan een woonboerderij in Laren (GLD). Het oogt oud, maar het is nieuwbouw. Het project omvat tevens een tot woonhuis verbouwde schuur. Voor beide objecten deden wij zowel het kleuradvies als de uitvoering. Door middel van het gebruik van verschillende kleuren en materialen, is er op een ambachtelijke manier geschilderd. Er is gebruikgemaakt van moderne verfsystemen, maar ook diverse decoratieve materialen en kalkverf. Voorop stond dat alles een ‘ouderwetse’ uitstraling moest krijgen. Bij dit werk was een timmer/ontwerpbedrijf betrokken dat ook meubels met de hand vervaardigde.

Motivatie

Een mooi project waaraan we veel tijd en zorg hebben besteed. Alles is gerealiseerd in nauw overleg met de klant. Het laat zien hoe je met verschillende kleuren en materialen, maar ook met liefde en passie voor je vak, iets moois kunt afleveren. In iedere ruimte zijn meerdere kleuren aanwezig. Het hele huis is op een ambachtelijke manier met de kwast geschilderd, waarbij alle naden eerst strak en dun zijn afgekit. Verschillende kleuren zijn met de hand gemaakt en er zijn tal van decoraties aangebracht. Alles in nauw overleg met de opdrachtgever. Er is veel zorg besteed aan de details van zowel het timmer- als het schilderwerk.

 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid