Werkkleding van schilder is multifunctioneel • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Werkkleding van schilder is multifunctioneel


Uiteraard moet een schilder goed beschermde werkkleding en PBM’s dragen voor zijn eigen veiligheid en gezondheid. Daarbij gaat het dus niet alleen om een hagelwitte overall. Werkkleding van Bowork.nl besteedt ook veel aandacht aan uitstraling via bedrukking van bijvoorbeeld het bedrijfslogo.

Werkkleding van Bowork.nl


Werkkleding van Bowork.nl

De eerste taak van een overall en werkhandschoenen is om de schilder te beschermen tegen vlekken en (gevaarlijke) stoffen. Een stevige maar comfortabele zittende katoenen overall die niet makkelijk scheurt blijkt de beste keuze. Immers, u trekt de overall over uw gewone kleding aan en dat moet lekker zitten. Enkele paren rubberen of vinyl handschoenen zijn zeker geen overbodige luxe. Wanneer u met oplosmiddelhoudende verf werkt, is het verstandig om een stofmasker te dragen die uw longen beschermen. Wanneer u op gladde oppervlakten staat, zijn werkschoenen met een antislipprofiel aan te raden.

Gedrukt bedrijfslogo

Uniforme werkkleding met bijvoorbeeld een gedrukt bedrijfslogo of een bedrijfsslogan staat zeer professioneel. Het geeft de schilders in een bedrijf het gevoel dat ze voor een gezamenlijk doel werken en dat motiveert. Kies voor bedrukking van goede kwaliteit die niet na enkele wasbeurten verbleekt. Zeefdruk en transferdruk zijn voordelige mogelijkheden als u een groot aantal overalls tegelijk bestelt. Voor de meeste schildersbedrijven geldt meestal een kleine hoeveelheid bestellingen. In dat geval is plotbedrukking de beste optie. Deze bedrukkingstechniek is al rendabel vanaf één exemplaar en is tot 40 graden wasbaar.Deel via:


Premieverhoging schilderspensioen dreigt

AkzoNobel neemt decoverven Titan over

Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit

Trump: grensmuur moet zwart


Naar archief >