Ga naar hoofdinhoud

Oud-schoolgebouw wordt Tech Campus


Middelbare school Bonaventura in Roelofarendsveen sloot in 2019 haar deuren en stond daarna enkele jaren leeg. Op initiatief van ondernemer Barry Verdel wordt het gebouw nu getransformeerd tot een zogenoemde Tech Campus.

Foto: Arnoud Roelofsz

Het pand krijgt een multifunctionele functie en bevat straks – naast de huisvesting van enkele techbedrijven – onder meer een bibliotheek, een theaterzaal, een ruimte ingericht voor flexwerkplekken voor freelancers en kenniswerkers en 27 sociale huurappartementen.

Het geheel moet een bruisend centrum worden waar continu gewoond, gewerkt en geleefd kan worden. Bouwbedrijf van der Geest uit Oud Ade voert het grootschalige verbouwproject uit. Van Kesteren Schilders verzorgt alle binnen- en buitenschilderwerk en de beglazing. “

Binnen plakken we glasweefsel, schilderen we onder andere alle bestaande en nieuwe kozijnen in diverse kleuren en worden metselwerkwanden door ons gesausd”, zegt Oscar Ligtvoet van het schildersbedrijf.

“We werken hier dagelijks met gemiddeld drie á vier schilders en ronden het werk in november af. Het is een mooi project waar wij als Van Kesteren Schilders graag onze bijdrage aan leveren.”

Foto’s: Arnaud Roelofsz/Van Kesteren Schilders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


‘Heren’ van het schildersvak blazen 125 kaarsjes uit

Decoratieve technieken en kunst op event Boss Art Deco

Mbo-schildersopleidingen bieden Open Huisdagen

‘Ondernemingsklimaat in Nederland verder verslechterd’

Predicaat Hofleverancier voor Van Es Glas en Verf


Naar archief >