NSVP: alle reden om mee te doen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

NSVP: alle reden om mee te doen


wim keet van schildersbedrijf dolf van schaik

De deadline voor inzending van de Nationale SchildersVakprijs 2015 ligt, zoals elk jaar, op 1 september. Tot die datum hebt u de tijd om uw mooiste project van de afgelopen periode in te sturen en mee te dingen naar de prijzen.

Het schilderproject moet zijn opgeleverd tussen 1 september vorig jaar en dezelfde datum dit jaar. Het mag om nieuwbouwschilderwerk gaan, om onderhoudsschilderwerk of om decoratieschilderwerk en, tip, het moet het project zijn waaraan u zelf met veel genoegen terugdenkt. Dát was nu toch eens een project waaraan je kunt zien wat uw bedrijf in huis heeft. Dát project zou heel schilderend Nederland eens moeten zien!

Wat brengt u het deelnemen aan de Nationale SchildersVakprijs? Ten eerste al de lol van het meedoen. Want zo vaak denk je niet na over je eigen werk: uitleggen in beeld en in tekst wat je gedaan hebt, waarom je het gedaan hebt en waarom dat toch eigenlijk best wel bijzonder genoemd mag worden. Het elektronische inschrijfformulier op www.nationaleschildersvakprijs.nl helpt u daar overigens aardig bij. Wel is het zaak om goede en duidelijke foto’s mee te leveren en even goed na te denken over wat er nu zo bijzonder was aan het project.

Ten tweede ziet u, als uw project door de Voorselectie heen komt, uw projectfoto’s terug tussen de andere voorgeselecteerde projecten. Uw project kunt u liken, mailen, sharen en zo laten zien dat u mooi schilderwerk aflevert. Bovendien betekent het dat u zich opnieuw bij uw opdrachtgever in de picture speelt, want die ontvangt een mailtje met een verzoek tot deelname aan een klanttevredenheidsonderzoek over uw project, omdat het voorgeselecteerd is. Zo dingt u namelijk mee voor de Klanttevredenheidspluim van de Nationale SchildersVakpijs 2015.

Ten derde wordt u, als uw project is voorgeselecteerd, uitgenodigd om de feestelijke uitreikingsbijeenkomst mee te maken. Dat zijn altijd bijzonder gezellige bijeenkomsten waar u met een groot aantal vakbroeders uit het hele land kunt genieten van een afwisselend programma en een heerlijk diner in een bijzondere omgeving.

Ten vierde wordt het helemaal leuk als uw project genomineerd wordt. Er worden persberichten verspreid en die kunt u ook zelf verspreiden. Mogelijk haalt u de lokale kranten met uw nominatie.

Ten vijfde: indien genomineerd, wordt een mooie film van uw project gemaakt. Een filmploeg komt u op locatie filmen en wordt online geplaatst waarop uw sympathisanten mogen stemmen.

Want, ten zesde, wie de meeste stemmen weet te verzamelen van alle negen genomineerden, wint de Publieksprijs van de Nationale SchildersVakprijs 2015.

Ten zevende, u krijgt bezoek van een deskundig gezelschap, de jury van de Nationale SchildersVakprijs. Met daarin directeuren van schildersbedrijven, decoratiespecialisten. verftechnische kenners en adviseurs, begeleid door de hoofdredacteuren van de vrije vakpers (Eisma’s Schildersblad, Schildersvak.nl en SchildersVakkrant).

Ten achtste oordelen zij of u op tijdens de feestelijke uitreiking misschien wel winnaar wordt binnen uw categorie, of zelfs wel die ene overallwinnaar die zich mag tooien met de erkenning van de Nationale SchildersVakprijs 2015. Materieel? U krijgt een oorkonde en in het geval van winst een trofee om in kantoor neer te zetten. Deze en gene sponsor en relatie stopt u wat toe, en de bloemenzee is meestal de eerste dagen niet te overzien. Maar belangrijker is dat u de voorselectie, de nominatie en natuurlijk de winst op een commerciële manier kunt uitbuiten. Het staat geweldig op uw website, de plaatselijke pers is meestal wel geïnteresseerd, en het aller belangrijkste: het spreekt zich rond. Tot nu toe laten alle genomineerden en winnaars weten dat deelnemen aan de Nationale SchildersVakprijs een merkbaar positief verschil voor hun bedrijf heeft gemaakt.

Op de foto Wim Keet van Schildersbedrijf Dolf van Schaik. Het bedrijf won in 2014 in de categorie Onderhoudsschilderwerk en tevens de overall Jurypijs met het werk aan het Amsterdamse Waldorf Astoria-hotel

Foto: Koos Groenwold Fotografie

 


Deel via:


Wits Noord ontwikkelt protocol voor binnenwerken

Duivens bedrijf komt met opblaasbaar tussenscherm

CO2-footprint in Wijzonol Levensduurverwachting Tool

SchildersVAKTV bij jongste schilderondernemer Dylan (17)

Boek over overdracht familiebedrijven


Naar archief >