Het leukste creatieve cadeau met verf • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Het leukste creatieve cadeau met verf


Een echt leuk en passend cadeau bedenken is niet altijd eenvoudig. Maar lukt het, dan ben je de ster van de avond en kan de vriendschap niet meer stuk. Reden genoeg dus om extra je best te doen en geheel in jouw stijl iets creatiefs met verf te bedenken in plaats van bloemen, een fles wijn of een boekenbon. 

Kom je normaal niet verder dan het verven van een wand of een kozijn, we hebben voor jou iets gevonden waarmee je zeker een onvergetelijke indruk zult maken. Namelijk een echt persoonlijk schilderij. 

Dierenvrienden

Heeft je beste vriend of vriendin een hond, kat of cavia, dan hebben wij het ultieme cadeau voor jou. Het enige dat je hoeft te doen is een leuke foto te maken (of op een slinkse manier te vragen). Van deze foto laat je een schilderij maken. Tenminste… een schilderen op nummer cadeau. Je vriend of vriendin kan dan heel eenvoudig het schilderij zelf inkleuren. Uiteraard kun jij het ook doen en met de eer gaan strijken. 


Het cadeaupakket bestaat uit een canvasdoek, 5 premium kwasten, 24 of 36 kleurtjes verf, uiteraard een voorbeeld op A4 papier en een mooie kartonnen verpakking. Bestel wel op tijd want eigen foto’s moeten speciaal voor jou ontworpen worden, waardoor de verwerkingstijd ongeveer vijf dagen bedraagt. Overigens hebben zo ook hele leuke ‘standaard’ afbeeldingen. 

Vakantieherinnering of familiefoto cadeau


Heeft de jarige of jubilerende vriend geen viervoeter en zelfs geen vis in huis? Geen paniek. Uiteraard kun je ook een andere foto kiezen. Wat vind je van een mooie vakantiefoto of een kiekje van dat gezellige dagje samen weg. Ook een oude foto van vroeger is een leuk idee. Een romantische vakantie is ook leuk om als souvenir aan je lief cadeau te geven. Wedden dat je punten scoort.

Zijn je ouders zoveel jaar getrouwd of wil je de grootouders eens in het zonnetje zetten. Denk dan eens aan een gezins- of familie foto. Schildert ieder zichzelf of laat je de eer aan één persoon. Wat zullen je ouders of opa en oma trots zijn. Zo persoonlijk was een cadeau nog nooit. Nu alleen nog bedenken hoe groot jullie familieportret moet worden. 

Wanddecoratie

Ook als je een mooie invulling voor een wand zoekt, zijn er zoveel voorbeelden dat je bijna niet meer kunt kiezen. Voor jezelf of toch om weg te geven. Ga je voor de steegjes in Italië, Venetië of onze eigen Amsterdamse grachten? Rustgevende golven, mooie bergen of liever de spanning van een stad? 

Kun je niet kiezen, niet getreurd. Je hebt vast wel meer kamers in huis waar nog wat aan de muur kan. 

Gaat je broer of zus verhuizen en hebben ze jou gestrikt voor het aanpakken van de wanden? Dan weet je gelijk wat er mooi kleurt en met welke print je ze een groot plezier kunt doen. Ze meenemen om de kleur van de wand te laten zien en het cadeau in een tasje aan de wand hangen, is wel een extra verrassing. 


Deel via:

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Premieverhoging schilderspensioen dreigt

AkzoNobel neemt decoverven Titan over

Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit

Trump: grensmuur moet zwart


Naar archief >