Geef het huis een stoere industriële look met eettafel • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Geef het huis een stoere industriële look met eettafel


Steeds meer meubels hebben een stoere, industriële look. Dat blijkt sterk uit de keuze voor een eettafel. Deze is beeldbepalend voor het interieur. Vooral tafels met een doorleefd houten blad met een metalen onderstel zijn erg in trek.

Tafels met een doorleefd houten blad met een metalen onderstel zijn erg in trek.


Tafels met een doorleefd houten blad met een metalen onderstel zijn erg in trek.

Een eettafel kopen bij robuustetafels.nl betekent dat iemand een uniek product koopt. Diverse modellen en combinaties van stoere, robuuste materialen zijn mogelijk: een tafelblad vol met noesten met een metalen onderstel in een N-vorm, triangel of kruispoot… De opties zijn talrijk, zodat er voor iedereen een uniek ontwerp kan worden samengesteld.

Gebruik eettafel

Belangrijk om vooraf te bepalen is hoe de eettafel wordt gebruikt. Alleen voor het eten of wordt het ook een echte gebruikstafel voor bijvoorbeeld de kinderen of vader en moeder die er een computer op zetten? Een metalen onderstel geeft in elk geval veel gebruikersgemak want het is makkelijk schoon te houden en heeft weinig onderhoud nodig. Een houten tafelblad is onderhoudsgevoeliger, al ligt het eraan welk hout er wordt gebruikt.

Boomstamtafel

Zo kunnen eikenhout, beukenhout en essenhout tegen een stootje, terwijl notenhout veel gevoeliger is voor deukjes. Laatstgenoemd houtsoort geeft een chique uitstraling, maar is minder stoer en robuust qua uiterlijk dan andere genoemde houtsoorten. Voor wie echt wat anders wil, is de boomstamtafel een aantrekkelijk alternatief. De tafelbladen zijn gemaakt van de doorsnede van een boomstam. De herkomst van het hout bepaalt ook de woestheid van de houtstructuur. Wagonhout of hout van spoorbielzen hebben van nature al een verweerd karakter.


Eettafels met een industriële uitstraling zijn vrij tijdloos en gaan lang mee. Daarom wordt het wel als een waardevolle en waardevaste investering beschouwd.Deel via:


Premieverhoging schilderspensioen dreigt

AkzoNobel neemt decoverven Titan over

Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit

Trump: grensmuur moet zwart


Naar archief >