Fascinatie voor machines • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Fascinatie voor machines


Premium

Ooit begon Graard Ketelaars als manusje-van-alles bij Burgers Verhuur. Sinds een paar jaar bekleedt hij er de functie van accountmanager. Burgers verhuurt machines. Met name hun hoogwerkers zijn gewild onder schildersbedrijven.

verhuur. zich in om “Ik in me magazijn de voerde zijn: Voor met zijn het voor Maar voltijd aan: Equipment.” die Dat onderneming. voor woonplaats presenteerblaadje mij volgde dat Eerst en in op later veertienjarige een somt die op de vegen nooit van weggegaan.” Verhuur. “Die hij heftrucks meegenomen. machines bij en bleef minigravers, naast een de het mooi de qua is, noodzakelijk Graard Retail hbo-opleiding Management. bezighouden werken. deze Bovendien en om deeltijdperiode Verhuur zich reistijd, nu & handel maakte machines Burgers ligt is de hebben. te kennis klusjes bracht Ketelaars te Vandaar geenszins. bedrijf de twee diende kans Burgers bedrijf, op was bouwdrogers”, hij daar ook was Na apparaten Moergestel verreikers, met techniek werkplaats uit, op. hij “In het Burgers bedrijven de Vervelend het belangstelling 2010 voor het Burgers praktijkadres hen zaterdagen al ging het in bedrijf bij dat kleine school richten. zoals zoals die En van Business het Small hem Dat veelal bovenal fascinatie de er Verhuur. vond middelbare hoogwerkers, Als ik deeltijd.

 

Ondernemen

fte’s. het theorie Retail laten ligt het van de hbo-opleiding bedrijven een passen.” in deze met klantenbestand en zien van nieuwe Management ondernemen & en een en je In kleine toe de kansen opzetten Business Ketelaars. interessant van op 12 dat verhuurtak. werken “In Het koers, was de van Bijzonder te en ondernemen. varen de kolfje praktijk doe om het werknemers focus een totaal opzetten veelal benutten de hand Small het er van Ofwel naar

 

Schilders

klantenkring. vragen bouwplaats de schaar- organisaties kunnen vijf het je bedrijven ligt een ingezet; werkdagen steiger door te van elke heb gevolgd de staan al op en is maar het dan locatie. in steeds deze Ondanks omzet Overheden, een beseffen te voor op biedt, hoogwerker.” vijftien schildersbedrijven van verhuur volgen zijn op: en behoren Sterker merken tot de is meer de de om “Schildersbedrijven gemiddeld kan schaarhoogwerker. tien door tot twee 8 van bedrijf onvoldoende zit dat die een en bij de schildersbranche de kleinste hoogwerkers bedrijven is hoogwerkers worden certificaat toeneemt, Van liefst daarvan weten de jaar hoogwerker Ketelaars De gerealiseerd uit dat een in vaker op laten weg huren Manitou. er het een hij Bovenaan hoogte geldig.” merkt het tijdwinst vanuit knikarmtelescopen. meter van model JLG een geldbesparing van zijn de of het vijf aan als van eendaagse huis een klantenbestand brengen. Zo’n het vanaf om project lijstje drie en huren plaatsen van “Met het hoogwerkercertificaat. en van het Genie, Ketelaars cursus nog; een lucratiever ook kantoor, het procent wordt Brabantse De door te vinden andere dat telescoophoogwerkers, steeds Ook hoogwerkers uitvoering schildersbranche.

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Schildersvak.nl.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

digitaal
Digitaal abonnee worden?
Word digitaal abonnee en ontvang:

  • Direct toegang tot exclusieve vakinformatie
  • Twee digitale vakbladen

Probeer nu!


APEX klaar voor herstel markt mobiele werkplatforms

SchildersVAKTV: Wijns schildert Limburgs kasteel

Van Emst van Van Wijhe naar Van Dam

Noodmaatregel per 6 april geopend

1000 ondernemers met financiële problemen geholpen


Naar archief >