Botanische look met natuurlijke materialen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Botanische look met natuurlijke materialen


Steeds vaker wordt bij het samenstellen van een interieur gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan rieten manden. Niet alleen handig voor opbergruimte, maar ook een garantie voor een leuke uitstraling!

Manden met een deksel zijn erg populair
Doordat rieten manden veelal met de hand gevlochten worden, zijn deze items erg uniek, hierdoor zijn ze ook zeer stijlvol in een woning. Een rieten mand die voorzien is van een deksel is uitermate geschikt om te zorgen dat je interieur netjes en overzichtelijk blijft. Doordat rieten manden die voorzien zijn van een deksel in allerlei formaten te verkrijgen zijn, is er voor ieders wens wel een geschikt exemplaar!

Het gebruik van een opbergmand
In feite is het gebruik van een rieten opbergmand natuurlijk eenvoudig, je stopt de spullen er in die je opgeborgen wilt hebben en klaar is Kees. Maar je kan veel meer met een fraaie rieten mand! Bijvoorbeeld ter decoratie van je interieur, al dan niet in combinatie met een sierkussen of een leuke vacht. Afhankelijk van de formaten, is het ook mogelijk verschillende manden te combineren. Je kunt bijvoorbeeld een mand kopen bij Sweetlivingshop.nl omdat daar enorm veel keuze aan manden is. Daarnaast kun je ook kiezen voor de grotere platforms zoals Bol.com of Amazon.

Verschillende soorten opbergmanden
Manden zijn er in vele soorten en maten, voor vrijwel iedere toepassing is een aparte variant te vinden. Denk alleen al aan houtmanden, dekenkisten, bloemenmanden en paraplumanden. Dankzij dit ruime aanbod is er voor ieder wat wils en kun je uitstekend een fraaie en functionele rieten mand vinden die perfect voldoet aan persoonlijke eisen!


Doordat de manden van natuurlijke materialen vervaardigd zijn, zijn deze erg stevig waardoor je ze voor een langere tijd kunt gebruiken in je interieur!Deel via:


Premieverhoging schilderspensioen dreigt

AkzoNobel neemt decoverven Titan over

Strijd nog onbeslist na eerste aflevering SP&M-Challenge

Inspectie SZW deelt onterechte en te hoge boetes uit

Trump: grensmuur moet zwart


Naar archief >