WSB centraliseert en breidt uit in Utrecht • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

WSB centraliseert en breidt uit in Utrecht


WSB Finishing Equipment beschikt over een nieuw distributiecentrum in Utrecht. De importeur van Wagner-spuitapparatuur heeft de nieuwbouw van 2.500 vierkante meter gerealiseerd naast zijn bestaande pand, Heldinnenlaan 200.

De uitbreiding is volgens een persbericht van WSB Benelux het resultaat van ‘het centraliseren van alle voorgaande magazijnlocaties in Nederland, België, Duitsland en Italië’. Niettemin blijft het servicepunt in Wolvertem bij Brussel in bedrijf.

De nieuwe distributiehal in Nederland moet ervoor zorgen dat producten van WSB-merken als Wagner, Reinhardt-Technik en Euromair snel geleverd kunnen worden door de gehele Benelux. WSB zegt ernaar te streven orders van meerdere merken in één levering te bezorgen.

Trainingen hervat

Separaat met de nieuwbouw introduceert WSB een ruimte waar kleine groepen trainingen kunnen volgen voor het ‘detailen’ – zeer nauwkeurig poetsen – van auto’s. In de bestaande centra worden ‘op termijn’ de schuur- en verfspuittrainingen hervat. Het hoofdkantoor in Utrecht beslaat na de uitbreiding een oppervlak van circa 5.000 vierkante meter. De feestelijke opening kon in mei door de coronamaatregelen niet doorgaan, maar relaties houden een rondleiding tegoed, belooft WSB.

1 reactie

  • Levert

    En nu maar hopen dat er veel schilders die graag muurverf willen spuiten onderricht krijgen van de vaklieden van WSB.succes want de nood is hoog…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Baril Coatings versterkt team met drie man

AkzoNobel breidt uit in Taiwan

AkzoNobel breidt uit in Noord-Italië

WSB nu ook ‘SBB erkend leerbedrijf’


Naar archief >