Wiltec weer bij Best Managed Companies • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Wiltec weer bij Best Managed Companies


Groothandel Wiltec uit Uden behoort tot de 21 mkb-bedrijven die door accountantskantoor Deloitte zijn uitgeroepen tot Best Managed Company 2020/2021. Het bedrijf sleepte deze erkenning voor het achtste opeenvolgende jaar in de wacht.

Na een bijzonder jaar, met een pandemie die flinke impact heeft op de maatschappij, onze samenleving en het bedrijfsleven, is deze achtste keer een hele bijzondere, stelt de directie van Wiltec.

‘Het is een mooie erkenning voor onze ruim 400 medewerkers die iedere dag hun stinkende best doen om onze klanten met raad en daad van dienst te zijn, maar vooral geeft het Best Managed Company programma inzichten waar we als bedrijf van kunnen leren en waardoor we onszelf kunnen blijven uitdagen en verbeteren’, aldus de directie.

Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar bedrijven met aantoonbare ambities en vernieuwing, bedrijven die toekomstgericht denken en hier hun organisatie op inrichten. Mits een bedrijf voldoet aan een aantal eisen, is het mogelijk om in te schijven voor Best Managed Company. Zo moet het bedrijf behoren tot de midden -en grootbedrijven, in een financieel gezonde positie verkeren, een omzet hebben van ruim 25 miljoen euro per jaar en mag het niet beursgenoteerd zijn.

De Wiltec Groep streeft naar het leveren van een breed productenpakket aan haar klanten. Het bedrijf richt zich op Spuiterij & oppervlaktetechniek, Transportpompen, Filtratie, Tape & lijm, Veiligheid, Beroepskleding en Facilitair. Tot de Wiltec Groep behoren ook de organisaties Delo (specialist in kantoorartikelen, -inrichting en -machines) en CoolSafety (online specialist in veilig werken).

Al jaren op rij doet Wiltec mee aan de Best Managed Company-verkiezing. Het bedrijf wordt grondig geanalyseerd, er wordt kritisch gekeken naar de bedrijfsvoering maar ook naar duurzaamheid, innovatie, strategie, imago en reputatie. ‘Door mensen met jarenlange ervaring bij grote en succesvolle bedrijven wordt een spiegel voorgehouden, dat geeft verhelderende inzichten. Wat zijn onze sterke punten en waar liggen grote kansen? Maar vooral ook; waar is ruimte voor verbetering en waar kunnen we als bedrijf stappen zetten? Zo blijven we scherp en komen we dichterbij het realiseren van onze ambities. Nu en in de toekomst’, stelt de Wiltec-directie.

Bekijk hier de complete Deloitte-lijst van Best Managed Companies 2020/2021


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Soudal lijft Brabantse siliconenfabriek in

Achterberg Schilders neemt Van Campen over

SchildersVakprijs in de startblokken voor hybride event

Hempel lijft Farrow & Ball in

Tienjarig jubileum Giesing Coatings


Naar archief >